Kasvomaskit

  12,90 

  Ihanian uudessa maskimallissa on puuvillaelastaanitrikoo päällä ja maskin vuori on kotimaista antibakteerisesta Coolmaxia, jonka kuiduissa on hopeaioneita. Coolmax on ontelokuitu, jolla erinomainen kosteudensiirtokyky joka siirtää kosteuden pois ihon pinnalta, pitäen ihon kuivana. Kankaiden väliin voit sujauttaa vielä mieleisesi lisäfiltterin.
  Maskin voi pestä 60-90 asteessa.

  Kuvio maskeissa voi vaihdella riippuen kankaan leikkuusta.

  Tämä on taskullinen malli, jolloin väliin voi pujottaa halutessaan lisäsuojaa.

  Voit käyttää kasvomaskia suojaamaan kasvojen ylimääräiseltä koskettelulta epidemian aikana, suojaamaan muita ihmisiä omilta pärskeiltä sekä suojaksi isommilta katupölypilviltä.

  Mitat n. 14x22cm. Voit valita maskin kuminauhalenkeillä vai solmittavilla puuvillanauhoilla. Koko on koululaisesta aikuiseen ja voit säätää sen itse sopivalle kireydelle. Maski EI korvaa virallista hengityssuojainta/ kirurgisia suu-nenäsuojuksia, sillä trikoolla kankaana ei ole tähän tarkoitukseen erityisiä ominaisuuksia. Älä koske maskia käytön aikana! Maskin koskettelu lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa. Pese maski käytön jälkeen vähintään 60 asteessa! Jos haluat pestä maskin 90 asteessa, suosittelen puuvillanauhoja! Paras keino suojautua viruksia vastaan on kuitenkin pysyä kotona, pitää ainakin 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä kädet usein vedellä ja saippualla.

  Kangasmaski on henkilökohtainen hygieniatuote, eikä niillä ole sen takia vaihto- tai palautusoikeutta!

  Poista
  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

  Kuvaus

  Kasvomaskit valmistetaan puuvillatrikoosta ja antibakteerisesta coolmaxista.

  Päällinen 95% ekologinen puuvilla, 5% elastaani

  Vuori 100% polyesteri

  Kuminauha 75% polyesteri, 25% elastaani

  HUOM! Huomioithan, että eri näytöillä kankaiden sävyt voivat vääristyä ja kankaan leikkuusta johtuen tuotteessa voi kuviot kohdistua eri tavalla kuin mallikuvassa.

  Kasvomaskin pesuohjetta noudattamalla pidät tuotteesi hyvässä kunnossa pitkään. Voidaa pestä 60 ja jopa 90 asteessa. Kuminauha ei kestä toistuvaa 90 asteen pesua. Huuhteluainetta tai rumpukuivausta ei suositella. Kahden pisteen silitys/ kuosittelu kosteana.

  Kasvomaski on 100% Suomalaista suunnittelua ja käsityötä.

  Kaikki kasvomaskit ommellaan aidosti käsityönä Lahdessa ja alihankintaompelimoissa Suomessa.

   

  Lisätiedot

  PainoEi saatavilla/-tietoa
  Väri

  Musta, Musta kuvio, Leopardi, Kissat, Sudenkorento, Viidakko, Työkalut, Tumma ruusu, Perhoset, Orvokki, Hevoset, Metsän eläimet, Kettu, Musta oksa, Kallot musta, Kallot valkoinen, JOULU koiranpennut