Ale!

Poistotuote kasvomaski

12,90  8,00 

Poistomyynnissä loput Ihanian vanhemmasta maskimallista, eli kokonaan trikoinen kasvomaski joka on valmistettu muotoonompelemalla kaksinkertaisesta puuvillaelastaanitrikoosta. Tämä on taskullinen malli, jolloin väliin voi pujottaa halutessaan lisäsuojaa.

Voit käyttää maskia suojaamaan kasvojen ylimääräiseltä koskettelulta epidemian aikana, suojaamaan muita ihmisiä omilta pärskeiltä sekä suojaksi isommilta katupölypilviltä.

Mitat 14x22cm. Kuvio voi vaihdella kankaan leikkauskohdan mukaan.

Voit valita haluatko maskin kuminauhalenkeillä vai solmittavilla puuvillanauhoilla. Koko on koululaisesta aikuiseen ja voit säätää sen itse sopivalle kireydelle.

Maski EI korvaa virallista hengityssuojainta/ kirurgisia suu-nenäsuojuksia, sillä trikoolla kankaana ei ole tähän tarkoitukseen erityisiä ominaisuuksia. Älä koske maskia käytön aikana! Maskin koskettelu lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa. Pese maski käytön jälkeen 60 asteessa! Paras keino suojautua koronavirusta vastaan on kuitenkin pysyä kotona, pitää ainakin 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä kädet usein vedellä ja saippualla.

Kangasmaski on henkilökohtainen hygieniatuote, eikä niillä sen vuoksi ole palautusoikeutta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kuosi

Mopot, Musta kuvio, Musta oksa, Tumma ruusu, Hepat, Valkoinen leopardi, työkalut, Iso ruusu, Vaaleanpunainen oksa, Viidakko, Kettu, Pikku kukka, Orvokki, Perhoset, Musta